fbpx

Az állapotfelmérés

Nem tudja, hogy milyen típusú állapotfelmérést válasszon? Ebben a bejegyzésben segítünk dönteni, hogy melyik lehet az Ön számára a legmegfelelőbb!

Egy előző bejegyzésünkben már írtunk arról, hogy milyen lehetőségek vannak az állapotfelméréssel kapcsolatosan és milyen különbségek vannak ezek között!

Visszajelzések alapján fontos megemlíteni, hogy sok esetben nem biztosítanak a lakásfelújítási vállalkozók átfogó és minőségi szaktanácsadást az állapotfelmérés során, ezért MI szeretnénk ebben a kezdeti fázisban is a lehető legmagasabb minőségű szolgáltatást nyújtani, ami idő és munkaigényes, ezért ezek függvényében alakítottuk ki az alábbi kettő lehetőséget az állapotfelmérésre.

Díjköteles személyes állapotfelmérés

Ez Budapesten és Pest megyében is 10.000,- Forint + ÁFA. Úgy gondoljuk, hogy a felújítási munkálatok megértéséhez elengedhetetlen a személyes felmérés. A személyes felmérés során tudjuk megállapítani, hogy egyáltalán megvalósítható-e a tárgyi lakásfelújítás. A felmérés során sok olyan tényezőre derülhet fény, melyek hátráltatják, esetleg teljes mértékben megakadályoztathatják a lakásfelújítás kivitelezését.

A fentiek értelmében mindenképp szükséges előbb vagy utóbb megejteni a személyes felmérést. Amennyiben probléma merülne fel megvalósíthatóság szempontjából, akkor igyekszünk alternatívákat kínálni az adott lakásfelújítási témával kapcsolatosan. Ezáltal minden esetben megoldást találunk a végső elégedettség érdekében. A személyes felmérés további előnye, hogy személyre szabott tanácsot tudunk adni, amire a későbbiekben támaszkodni lehet a lakásfelújítás során.

Ami a személyes állapotfelmérés során történik:

  • Ingatlan pontos méreteinek lézeres mérése
  • Elengedhetetlen felújítási munkálatok meghatározása
  • Igények felmérése, egyeztetése és pontos megbeszélése
  • Opcionálisan, például: belső és külső nyílászárók pontos méreteinek megismerése
  • Eltervezett lakásfelújítás megvalósíthatóságának vizsgálata, kiértékelése

A felmérés után pedig egy héten belül elkészítjük a nagyon pontos, részletes és a piacon egyedülálló költségvetést, amit részben már szintén bemutattunk az előző bejegyzésünkben.

Díjmentes online állapotfelmérés

Ez teljesen ingyenes formában zajlik, ezt kisebb felújítási munkálatok esetén ajánljuk igénybe venni. Nagyobb beruházások esetén nagyon nehéz így látatlan formában hozzávetőleges ajánlatot adni, így nem tudjuk garantálni, hogy nem lehet nagyobb eltérés a költségvetésben személyes állapotfelmérés hiányában. Amennyiben ezt a formát szeretné igénybe venni, elengedhetetlenek az alábbi adatok az ingatlan tekintetében:

  • Alaprajz, vagy helyiségek pontos mérete, belmagassága
  • Elvégzendő munkáltok, például: festés, laminált padlózás, csempézés, járólapozás, külső és belső nyílászárók cseréje, villanyszerelés stb.
  • Az adott munkálathoz tartozó fontos információk, például: festendő felületek (m2), laminált padlózás (m2), cserélendő nyílászárók száma és méretei, elektromos felújítás nagysága, stb.
  • Lehetőség szerint képek csatolása, jelenlegi állapotról és tervezett kinézetről

Amennyiben nem biztos benne, hogy milyen munkálatokra lenne szükség a lakásfelújítás során, nem ajánljuk ezt az állapotfelmérési formát, inkább érdemes elgondolkoznia a személyes állapotfelmérésen. Továbbá ezen információk hiányában NEM TUDUNK hozzávetőleges ajánlatot készíteni.

Ha rendelkezik a szükséges információkkal és leírásokkal, akkor elkészítjük a hozzávetőleges ajánlatunkat és amennyiben ez szimpatikus Önnek, akkor következik a személyes állapotfelmérés, ahol tudjuk pontosítani az ajánlatunkat!

Nos, melyik állapotfelmérést választja? Csak Önön múlik!