fbpx

Mielőtt belekezdene

Amennyiben modernebb és a meglévőnél komfortosabb ingatlanban szeretne élni, akkor Önnek a lakásfelújítási munkálatok jelenthetnek megoldást arra, hogy tovább növelje ingatlanja értékét. Az építőipari kivitelezés során, mely számos felújítási folyamatra bontható, a munkákat végző vállalkozó Önre semmilyen szervezési vagy tervezési feladatot nem helyez, ezzel elősegítve álmai megvalósítását.

Kivitelező cégek tapasztalt szakemberei biztosítják a minőségi munkát és a különféle munkálatok során a személyes kapcsolatot. Munkatársak az Ön igényeit és elképzeléseit valósítják meg pontos előkészületek után, mellyel pénzt spórolhat és mentesül a problémák kiküszöbölése alól.

Annak érdekében, hogy belsőleg megújítsa otthonát érdemes előre megtervezni a lakásfelújítást és olyan költségkeretet kialakítani, melyet rá tudnak fordítani lakásunk felújítására. Szükség esetén bővítsék a rendelkezésre bocsátott összeget vésztartalékkal, hozzávetőlegesen a költségkeret 5-10 százalékával, amelyet elővehetnek szükség esetén.

Az ingatlanpiac az elmúlt egy évben rekord méretű ár növekedést mutatott, tehát akik mostanában tervezik a lakásvásárlást fontos átgondolniuk, hogy mire érdemes elkölteni megspórolt pénzüket vagy hitelüket. Ebben az esetben beszélhetünk már meglévő vagy újonnan vásárolt házról, lakásról és az ekkor felmerülő felújítás szükségességéről.

Az sem hagyható figyelmen kívül, hogy milyen áron vállalja a szakember a lakása felújítását, hiszen a magyar ingatlantulajdonosok nagyon ár érzékenynek bizonyulnak és Ön is azt szeretné kapni a pénzéért, amit megrendel és elvár. Mi garantáljuk, hogy az árajánlatban elfogadott árak a munkavégzés alatt és utána sem változnak, melyet szerződésben rögzítünk a lakásfelújítás kezdete előtt.

A magára adó építőipari vállalkozás szakszerűen, gyorsan, precízen és garanciát vállalva végzi az ingatlanok felújítását, amely magába foglalja a munkakörnyezet fenttartását, a felfordulás és kapkodás kizárását. Nagyon sokszor hallani azt, hogy a felújítást végző cég emberei építési törmelékeket hagynak maguk után, ezért nagyon fontos leszögezni még szerződéskötés előtt a keletkező hulladék elszállítását, így megkímélve magunkat a lakásfelújítás utáni kellemetlen helyzetektől.