fbpx
Rólunk

Az M&M TeleHome csapata közel 30 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik az építőipar különböző területein.  Számos családi- és társasház építésében, felújításában, valamint nagyobb beruházások és pályázatok kivitelezésében is rendelkezünk releváns tapasztalatokkal. Az évek során becsatlakoztunk a budapesti, illetve Pest megyei lakásfelújításba is. Ennek köszönhetően tudunk segíteni ügyfeleinknek, hogy együtt megvalósítsuk a megálmodott felújítási ötleteket.

Építési projekt, generálkivitelezés referenciáit IDE kattintva tekintheti meg.

A különböző munkafolyamatokat végző szakembereink is nagy gyakorlatra tettek szert az érdemi kivitelezések terén, így már előre látják és orvosolják a lehetségesen felmerülő problémákat. Ez a folyamat minden szakágban jól, eredményesen működik. Így a komolyabb gépészeti, elektromos kivitelezések is hatékonyan valósulnak meg. Nem szabhat határt egyetlen lakásfelújítás sem!

Cégünk ezáltal bármilyen épületet, lakást, házat, társasházat, kereskedelmi ingatlant meg tud építeni, át tud alakítani vagy fel tud újítani a mindenkori szabványok, előírások figyelembe vételével, szükséges szakhatósági egyeztetésekkel, engedélyekkel együtt. Egészen extra belsőépítészeti megoldásokat is kínálunk tervezéssel, okosotthon rendszer telepítésének lehetőségével együtt, valamint helyi adottságok függvényében alternatív energia ellátást szolgáló rendszerek kiépítését is vállaljuk.

Mindezekre 24-36 hónap garanciát vállalunk.

Referenciák
Közösségi oldalak