fbpx
Generálkivitelezés

A tervezéstől egészen a kulcsrakész kivitelezésig!

A “generálkivitelezés” fő célja hogy, a megrendelő teljeskörű szolgáltatást kapjon az általa elképzelt épület, építmény megvalósításához. A nevezett megbízás a tervezéssel, építési engedély megszerzésével veszi kezdetét és akár a berendezési, használati tárgyak elhelyezéséig, beüzemeléséig, illetve a használatbavételi engedély eljárás lefolytatásáig tart.

A kivitelezés pontos ajánlatadásához minimum építési engedélyre vagy elvi engedélyre van szükség, más néven koncepciós tervre. Nagyobb beruházások – társasház, ipari ingatlan, csarnok jellegű épület- esetén kiviteli szintű tervekre is szükség van.

A generálkivitelezés során nálunk elérhetőek az innovatív okosotthon megoldások is, amely nagyban befolyásolja az újonnan épült ingatlan értékét és minőségét. Erről bővebben IDE kattintva olvashat.

A kulcsrakész kivitelezés már 500.000,- Forint/m2 + ÁFA áron elérhető, azonban a felső határ lehet akár 650.000,- Forint/m2 + ÁFA is. Ezt a négyzetméterárat nagyban befolyásolja a választott műszaki tartalom, illetve a burkolatok, szaniterek és szerelvények biztosítása és minősége.

Kivitelezésnek ezen formájára 2-5 év garanciát, valamint 2 év szavatosságot biztosítunk a megrendelő számára.

Referenciák az oldal alján!

Csatolja a rendelkezésre álló terveket, engedélyeket, kiírásokat, egyéb dokumentumokat
Néhány referencia